Vážení zákazníci, aktuálně odesíláme zásilky každé pondělí a pátek. Pokud potřebujete zaslat dříve, dejte nám prosím vědět na email info@cleanwear.cz. Děkujeme.

Nové zkušební místo pro lněné oblečení: Přijďte si vyzkoušet naše produkty ve Vrchlabí!

S velkou radostí vám oznamujeme otevření nového zkušebního místa, kde si můžete prohlédnout a vyzkoušet valnou většinu našich lněných produktů. Naším útočištěm se stala prodejna Lepší den ve Vrchlabí a je ideální pro všechny, kteří si chtějí osobně ověřit kvalitu, pohodlí a styl našeho oblečení předtím, než učiní nákup.

Na zkušebním místě najdete široký výběr našich lněných produktů, včetně košil, šatů, kalhot, kraťasů a dalších kousků. Všechny produkty jsou k dispozici ve všech dostupných konfekčních velikostech, takže si můžete být jisti, že najdete ten správný kousek přesně pro vás. Díky možnosti vyzkoušení různých velikostí se nemusíte obávat, že byste zvolili špatnou velikost nebo střih, což často bývá problém při nákupech online.

Jednou z největších výhod našeho zkušebního místa je, že všechny produkty nabízíme za stejné ceny jako v našem e-shopu. Nemusíte se tedy obávat žádných skrytých poplatků nebo vyšších cen.

Naše nové zkušební místo ve Vrchlabí v Zámecké ulici 1452 je navrženo tak, aby vám poskytlo co nejpříjemnější a nejkomfortnější zážitek z nakupování. Příjemné a dobře osvětlené prostory vám umožní detailně prozkoumat materiály a kvalitu našich produktů, zatímco pohodlné zkušební kabinky vám zajistí soukromí při zkoušení oblečení. Na místě je také přátelský a ochotný personál, který vám rád poradí a pomůže s výběrem. Obchůdek je otevřen v pracovní dny, obvykle od 10-17 hodin, mimo obědovou pauzu a s výjimkou čtvrtka, kdy otevírá o hodinu později, tedy v 11:00.

Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že budete nadšeni z našich produktů stejně jako my. Přijďte si vyzkoušet naše lněné oblečení a zjistěte, proč je tak oblíbené mezi našimi zákazníky!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz